Followers

Sunday, 24 May 2015

Pesanan Sebelum Tidur~


Assalamualaikum, hai, helo, hola semua !


Ade ke yg merindui? *kalau x perasan tu mmg tak sah! 



Banyak sangat la habuk n sawang nak tiup kat blog ni. Tak larat nak cuci. Bukan nak update cerita baru pun. Cuma shu dgn rasa rendah hati nak maklumkan bahawasanya blog ni masih lg bernafas tau. Kalau orang tanya kenapa x update blog? X de cite baru ke? Blog mcm x aktif je? Kecik je mata aku tengok persoalan yg blegar2 di ruang angkasa lepas itu.



Hmm..aktif.. Masih aktif dan cergas lg blog dan karya2 dlm blog ni. Cuma writer dia yg pasif. Ampunkan writer dia. Writer dia bgtau shu, dia busy menghadap benda lain sekarang ni. Bukannya dia nak biarkan cerita2 x update. Bukannya dia nak biarkan blog ni tkubur. Ohh, tidak sama sekali !



Kalau ada yg menanti picisan2 Nurrul Shuada, setialah menunggu dia aktif selepas raya tahun ni ye? Kalau ada yg rindu nak baca shu punya pengumunan2 dan pesanan, tunggulah Nurrul Shuada aktif semula. Baru aku habaq kat hangpa semua!



Apa2pun terima kasih tak terhingga kpd semua pembaca dan pembeli karya2 Nurrul Shuada. Bila tengok review dan sale rasa nak nanges. Terharu tahap langit ketujuh. Terima kasih terlalu banyak kpd semua penyokong. Kalau korang buat sepanduk utk shu, lg gempak! haha.



p/s : Novel dan cerpen baru upcoming soon starting ogos 2015. In shaa Allah.



K lah. Tata. Muah.

5 comments:

  1. cant wait for ur next story

    ReplyDelete
  2. Best la sume citer lam blog ni....and sy akn tertunggu2 yr next n3 :-/ :-)

    ReplyDelete
  3. looking 4 ur next entry sis

    ReplyDelete

sepatah komen anda ibarat setitik peluh petani..eh?